Üdvözöljük

A Csabadekor alaptevékenysége a különböző beltéri és kültéri, komplett feliratok és felirati rendszerek tervezése és gyártása. Portfóliónkba szinte minden reklám- és információs felirat beletartozik.

Akár kiállít vagy kereskedelmi vásáron szeretné népszerűsíteni cégét, akár üzlete elé keres reklámozási ötletet. Termékeinket a lehető legjobb minőségben, igény esetén kreatív tervezéssel, ötletekkel készítjük el, tudásunk legjavát adva.

Ügyfeleink kívánságait figyelembe véve, szakképzett munkatársaink elkészítik embéma- és arculatterveit, látványterveit, kiadványainak grafikai munkáját.

A reklámipari termékek, gyors, igényes legyártásához elengedhetetlen a gépparkunk, melynek köszönhetően szinte minden munkát saját telephelyünkön vagyunk képesek megoldani digitális nyomtatás, kötészet, széles-nyomtatás, laminálás, lapszabászat.

A tervezéstől a komplett kivitelezésig rövid határidővel vállaljuk megrendelését. Szakképzett munkaerővel rendelkezünk, követve a legújabb trendeket, technológiákat. Vállaljuk a termékek helyszínre szállítását saját autóinkkal, továbbá a helyszíni szerelést, applikálást is.

A minőségi alapanyagokhoz versenyképes árakat nyújtunk, mennyiségi kedvezményekkel.

Tervezés, kivitelezés, szállítás, szerelés egy kézben.

Érdekel Aktuális